Vihjeitä urheilu-aurinkolasien valitsemiseen

Jos etsit urheilullisia aurinkolaseja, sinulla on paljon valintoja. On olemassa kirjaimellisesti tuhansia eri malleja, joista valita, ja vaihtelevat erittäin halvemmasta ja erittäin kalliiksi.

Joten, miten sinun pitäisi valita urheilu aurinkolasit?

– On paljon tärkeämpää, että urheilulliset aurinkolasit sopivat kunnolla ja tarjoavat suorituskykyä ja suojaa, joita tarvitset, eikä näytä muodikasta. Jos haluat näyttää hyvältä, osta sitten pari suunnittelija aurinkolasit. Jos sinun on suojeltava silmiäsi ja nähtävä kaikissa urheilulajissa urheilussa, saat parin oikean urheilun aurinkolasit.

– Urheilun aurinkolasien on oltava hyvä istuvuus ja antavat sinulle tarvittavan suojan.

– Urheilun aurinkolasien on oltava niin mukavia, ettet tiedä, että käytät niitä. Jos he eivät ole mukavia, et halua käyttää niitä tai ostavat uusia aurinkolaseja, mikä on kallista virhe.

– Sinun on päätettävä, haluatko muuttaa linssiäsi ja värejäsi riippuen säästä tai olosuhteista vai sopeutuvilla linsseillä, jotka reagoivat säämuutoksiin ja näkyvyyteen ja sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin. Useat linssit voivat tarjota paremman yleisen suojan, mutta saatat olla vähemmän taipuvainen vaihtamaan objektiiveja joka kerta, kun se muuttuu pilviksi tai pysähtyy satoi.

– Oikeiden auringonsuojatuotteiden taso on tärkeä. Et halua olla täydellinen istuvuus ja paras näkyvyys, jos linssit eivät itse asiassa suojaa sinua auringolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *