Tyypit Miesten Hatut

Newsboy-korkit

Uutiskirjeen korkki on loistava hauska. Ne on usein tehty villa-seoksesta, ja ne löytyvät myös nahasta, vakosamusta ja tweedistä. Suosituimmat lehdet ovat mustia, ruskeita, harmaita, punaisia ​​ja vihreitä. Jäähtyä syksyn kävelylle, kokeile lisätä villaa sekoitus uutuuskorkki, jossa on vakosamettihousut, puuvillapaita ja tumma denim-takki, jossa villahuivi on silmukan ympärillä.

Trillby- ja Fedora-hatut

Trillby-hattu on samanlainen kuin fedorahattu. Itse asiassa termejä käytetään joskus vaihdettavasti. Kummassakin hatussa on sisennetty kruunu ja puristettu osa edessä. Trillbille on kuitenkin tunnusomaista sen lyhyempi, kapeampi kihara. Trillbäys on myös usein kääntämässä hattun takaosaan. Jos asut sateisessa ilmastossa, kuten Tyynenmeren luoteisosassa, etsimään fedoraa vastaamaan sadetakkiasi, kuten Humphrey Bogart käytti. Tai, jos todella haluat erottua seuraavalla kerralla, kun käytät kolmeosainen puku, laita se päälle fedora tai trillby hattu.

Litteät korkit

Litteällä korkilla on pieni reunus, jossa on korkea selkä ja yleinen pyöristetty muoto. Ulkonäkö on samanlainen kuin uutiskirje, mutta kauniimpi. Tämä on hieno ilme mennä, jos uutislehden korkki näyttää typerältä sinulle. Tasainen korkki voi kiinnittää visuaalisen mielenkiinnon mihin tahansa rentoon asuun, kuten farkkuhattuihin ja villapuseroihin.

Bowler tai Derby Hatut:

Bowler-hatut on tehty huovasta ja ne ovat melko vaikeasti kosketuksissa. Ne ovat brittiläinen kuvake, ja ne myös suosittiin Amerikassa 1900-luvun alussa. Kuten fedora ja trillby, bowler on loistava muodollinen ulkoasu puku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *