Urheilukengät, oikean valinnan valinta

Urheilua on useita eri kenkiä. Saatat ajatella, että kaikki urheilujalkineet kuuluvat otsikko kouluttajien, joka on oikea tavalla, mutta on olemassa monia erilaisia ​​muunnelmia kouluttajia. Riippuen urheilulajista, jota pelaat tai mikä liikunta, johon olet mukana, riippuu urheilukengän tyypistä. Tässä on muutamia eri urheilu / aktiviteetteja ja urheilukenkä, jota sinun pitäisi käyttää.

Jalkapallokengät

Tyypillisesti jalkapallokengät ovat nastoituneita, koska yleensä pelaat ulkona, ja normaaleilla kouluttajilla voit helposti mennä liukumaan ruohoa. Nastoituneet saappaat estävät sinua menemästä puoli kertaa alhaaltasi ja antavat sinun edelleen pelata peliä helposti ja nopeasti. Jos pelaat jalkapallokenttää, normaali urheilun kouluttaja tekee niin kuin ei tarvita, koska pelaat vain puulattian ääressä yleensä.

Juoksu urheilukengät

Jos olet juoksija, jalkineet ovat todella tärkeitä. Juoksu asettaa paineita jalkoihin ja polviin, varsinkin jos käytät kovia pintoja, kuten betonisia teitä ja jalkakäytäviä. Juoksukengät ovat pehmustettuja ja niillä on varsin kantapää, jotta jalkasi pehmennetään lattian vaikutuksesta. Sen sijaan, että jalka murskaa alas lattiaan, joka aiheuttaa vahinkoa, juoksukenkä tarttuu siihen, että jalat ja polvet tuntuvat hyvin vähän tai ei ollenkaan.

Kuntosaliharjoittelijat

Kuntosalille käytetyt urheilukengät ovat yleensä huomattavasti pienempiä kuin keskivertourheilijasi, jota näet ulkoilualueille. Tämä johtuu siitä, että kuntosalilla on hyvin säädetty ympäristö, jossa pehmeät pehmustetut lattiat, ja laite on suunniteltu erityisesti turvalliseksi sinulle ja kehossasi. Sinun kouluttajien ei tarvitse olla yhtä suuria, koska heidän ei tarvitse imee mitään vaikutuksia, koska ei ole mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *